Zoeken

SLA?

SLA?

De SLA, een steeds weer terugkomende kostenpost op uw begroting. Moet dat nu persé? Het antwoord...

Beheerst u uw ICT?

Beheerst u uw ICT?

ICT beheersen betekent meer dan zorgen dat "hij het doet". ICT beheersen betekent...

De Cloud, een verstandige keuze?

De Cloud, een verstandige keuze?

Cloudcomputing een begrip dat langzamerhand ingeburgerd raakt. Velen vragen zich af of zij de...

  • SLA?

    SLA?

  • Beheerst u uw ICT?

    Beheerst u uw ICT?

  • De Cloud, een verstandige keuze?

    De Cloud, een verstandige keuze?

Backup in de cloud

backup 4U heeft het ongetwijfeld al eens mee-

gemaakt. U raakte één of meerdere bestanden kwijt en de backup bleek niet meer terug te lezen. lees meer..

Accessweb-1

Over Access4it

shutterstock 17150008

Access4it is een fullservice ICT bedrijf. Wij verlenen dus alle denkbare diensten op het gebied van ICT en ICT beheer. Het kan daarbij gaan om de inkoop van hardware en software, de inrichting van uw ICT omgeving maar ook om het leveren van Cloudoplossingen op onze eigen private Cloud. Wij leveren deze laatste diensten onder de naam Access2Cloud.

 

Access4it BV, destijds nog Access Computer Centre BV, is opgericht op 1 augustus 1995. Met ingang van 29 maart 2012 is een meerderheidsbelang van Access Computer Centre overgedragen aan twee nieuwe aandeelhouder. DSZ BV, eigendom van Ad Esschendal uit Zutphen en de Henk Karman Groep BV,

eigendom van Henk Karman uit Tolkamer. Vanaf 29 maart 2012 is het bedrijf tevens omgedoopt in Access4IT BV. De nieuwe aandeelhouders hebben de wens uitgesproken om van Access4it een grote regionale speler te maken. Zij willen de regio bedienen met uitstekende ICT middelen tegen een concurrerende prijs.

 

Over Ad Esschendal

Ad is een geboren en getogen Schiedammer. Hij verhuisde in 1972 naar Zutphen waar hij nog altijd woont. IN 1998 richtte Ad zijn eigen ICT bedrijf op, DSZ BV. Om zijn klanten op de juiste manier te kunnen blijven bedienen en ervoor te zorgen dat hij aan kan blijven sluiten bij de laatste ontwikkleingen besloot hij om samen met Henk zich in te kopen in een groter bedrijf. Op termijn zal ook DSZ samenvloeien met Access4it.


Over Henk Karman

Hij is geboren in Arnhem en in 1993 verhuist naar Lobith, tegenwoordig woont hij in Tolkamer. Henk heeft ruim 25 jaar ervaring in de ICT. In het recente verleden was hij werkzaam bij NOC*NSF waar hij aan de leiding stond van nationale en internationale ICT projecten. In 2008 maakte hij de overstap naar een ICT bedrijf in Barneveld als directeur in loondienst. Met de stap naar Access4it gaat een langgekoesterde wens, het hebben van een eigen bedrijf en daar samen met een goed team op eigen wijze invulling aan geven, in vervulling.

 

 

Mission Statement

Samen met onze klanten in de regio als partner werken aan passende ICT oplossingen, waarbij een hoge kwaliteit, tegen een concurerende prijs wordt aangeboden.

Dat is waar Access4it voor staat. Wij werken daarbij transparant en zorgen ervoor dat de complexe materie die ICT nu eenmaal is, op een begrijpelijke wijze wordt uitgelegd.

 

 

 

Partners

Microsoft HP previder Cloud2 Avira 1 dpdat

Techdata